Föreläsningar

Vi anordnar föreläsningar för företag och dess medarbetare kring träning och kost för att uppnå en bra hälsa och sund livsstil.
 

Träning och kost

Vi har föreläst för en rad olika företag och organisationer i olika branscher kring hur träning, kost och hälsa påverkar arbetslivet. Oavsett om man jobbar med försäljning, kontorsarbete, serviceyrken eller industriarbete så kan rätt kunskap kring hälsa och livsstil ge effektivare och bättre resultat.
 

Mentala utmaningen

Vi föreläser och inspirerar även kring kopplingen mellan den mentala inställningen gällande träning och hälsa, och hur den påverkar det mentala stadie man har när man går till jobbet och skillnaderna i resultatet av arbetet beroende på dem mentala förutsättningarna.
Föreläsning gällande träning och hälsa

Era önskemål

Vi skräddarsyr alla våra föreläsningar efter önskemål baserade på vad ni vill uppnå för ert företag och era anställda. Kontakta oss gärna om ni vill ha en inspirerande och motiverande föreläsning på en kickoff, för nya medarbetare, evenemang eller för att ge er personal bästa kunskap och förutsättningar för effektiva och bättre resultat.

Kontakta oss för mer information

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa er organisation och era medarbetare. Fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Kontakt

Lost To Health

Lost To Health Handelsbolag© 2016 All rights reserved. Innehar f-skatt.

Skapa en hemsida gratisWebnode