Hälsoprofilbedömning

Genom att ge sina medarbetare bättre kontroll och kunskap om hälsan så uppnår man en bättre livsstil. Det börjar med en hälsoprofil.
 

Varför en hälsoprofil?

  • Få en bra översyn över medarbetarens livsstil och hur det kan påverka arbetet
  • Få underlag för personlig motivation och utveckling av medarbetarna
  • Vid ett tidigt stadie kunna hjälpa sina medarbetare gällande deras hälsa och livsstil
Hälsoprofilen skapas genom privata samtal som ska motivera och ge kunskap och insyn i varje medarbetares unika livsstil. Genom fitnesstest och anpassade formulär för varje arbetsplats så byggs en hälsoprofil som ska ligga till grund för att bibehålla eller förändra hälsan och livsstilen utefter uppsatta mål. 
 
Genom löpande hälsorådgivning hjälper vi medarbetarna att uppnå sina mål och jobba mot en förbättrad livsstil som ska ge bättre resultat och levnadsstandard både på jobbet och privat.
Hälsoprofil för medarbetare

Ansvar ger resultat

Det är blir viktigare och viktigare att man som arbetsgivare tar ansvar för sina medarbetares vanor och livsstil. Genom ett gemensamt ansvar med oss kring sina medarbetares hälsoprofiler så jobbar vi för att alla medarbetare ska må så bra så möjligt både när man går till och ifrån jobbet. Underlaget arbetsgivaren och medarbetaren får genom hälsoprofilen kommer skapa en starkare relation och bättre resultat på sikt.

Kontakta oss för mer information

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa er organisation och era medarbetare. Fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Kontakt

Lost To Health

Lost To Health Handelsbolag© 2016 All rights reserved. Innehar f-skatt.

Skapa en hemsida gratisWebnode