Mental Träning

Mental Träning är en metodisk övning av våra mentala processer, dvs. tankar, känslor och attityder med syftet att öka självkännedom och personlig utveckling.
 

När presterar vi på topp? 

Vi presterar som allra bäst när vi har kontroll över våra sinnen och samtidigt har en inre harmoni och fokus.
Tänk då vad vi kan uppnå om vi kan träna oss till att ha dem bästa förutsättningarna hela tiden. Det är då vi kan börja prestera på topp.
 

Klyschor

Hur många har inte hört oändligt många klyschor kring mental inställning?
Tänk positivt. Bort med negativa tankar. Se möjligheterna. Eller varför inte ett av dem vanligaste sätten att "kontrollera" hur man är mentalt.
Hur ser man på glaset?
Är glaset halvt fullt eller halft tomt?
Man ska inte glömma bort att många klyschor har kommit till av en anledning. Att ha rätt mental inställning gör otrolig skillnad oavsett vad man tar sig an.
 

Rätt mental inställning

Alla har nog hört att det är viktigt att ha rätt mental inställning. Det stämmer givetvis. För ett företag, familj eller person så kan rätt mental inställning vara nyckeln till många hinder. Men om det finns något som heter rätt mental inställning så finns det samtidigt något som heter fel mental inställning. Kan man då träna sig till rätt mental inställning så kan man samtidigt göra otroligt mycket för att motverka fel mental inställning. 
Mental träning
Vi hjälper gärna företag och personer att genom mental träning hitta det stadie där man bäst förutsättningar mentalt och genom det prestera på sin högsta nivå.

Kontakta oss för mer information

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa er organisation och era medarbetare. Fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Kontakt

Lost To Health

Lost To Health Handelsbolag© 2016 All rights reserved. Innehar f-skatt.

Skapa en hemsida gratisWebnode