Kognitiv kontroll del 1 - Göteborg

Kognitiv kontroll del 1 är en kurs som ger dig motivation att skapa förändring. Du får förståelse och verktygen för hur du skapar förändringen.Kognitiv kontroll

Kognitiv kontroll handlar inte enbart om visualisering och positiv mentalitet. Den handlar om självkännedom och insikt i sitt eget beteende och egna mentala barriärer. Reaktionen på stress och konflikt vare sig det är inom oss eller med andra blir ofta irrationell och ologisk. Det finns sätt att lära sig kontrollera detta.
 

En resa i självkännedom

Vi skapar förståelse för varför människor känner, tänker och hur vi beter oss i våra dagliga liv, vare sig det är rationellt eller irrationellt. Vi skapar insikt för hur man kan kontrollera och ändra dessa känslor, tankar och beteenden.

Dagens hektiska livsstil lämnar sällan tid och viljestyrka för att bearbeta tankar och känslor. Att ta kontroll över sig själv, sina tankar och beteende är inte lätt. Med hjälp av kognitiv kontroll blir du mästare i självkontroll. För att förstå andra, måste du först förstå dig själv.

Datum: 10 juli 2016
Plats: Kungsportsavenyen 33, 411 36 Göteborg (hos AV33)
Tid: 12.30 - 15.30
Pris: 995 kronor (Kursintyg + 200 kronor presentkort hos AV33)
Plus en liten extra överraskning på plats.
 
Föreläsare
ALI
Ali Zamini

Registrering

Registrera dig för vår kurs i kognitiv kontroll del 1, den 4 juni i Malmö (registering är ej bindande)

Kontakt

Lost To Health

Lost To Health Handelsbolag© 2016 All rights reserved. Innehar f-skatt.

Skapa en hemsida gratisWebnode